At the Pool 2 и плажът на Марица

Този уикенд съвсем спокойно можем да го наречем Pool party weekend.

В България сякаш има някакво неписано правило, че август се води отпускарски месец. В жегите човек става отпуснат (да не кажем мързелив) и му се иска да отиде я на море, я на планина. Обаче ако все още сте под тепетата (т.е. в древен и вечен Пловдив) то си заслужава да посетите тези две летни партита, гарантиращи веселие, хубава музика и свежи напитки край басейни. 

В уикенда на Pool party-тата ви предлагам и моят плейлист за свежо лятно настроение.

At the Pool 2

at the pool 2

Тази събота (1.08) е второто издание на At the Pool партито на Мелформатор, които си партнират с Under the Line. Локацията отново е същата – къщата със зеления двор и син басейн край Коматевско шосе, а организаторите гарантират над 20 часа свежа, лятна електронна музика от 12 диджея, солидна звукова система и впечатляващ мапинг. Дворът разполага с бар, хамаци, зони за почивка, храна и други изненади.

Събитие във Facebook

Откриващо парти “Плажът на Марица”

marica

В неделя (2.08) е официалното откриване на плажът край река Марица, който е организиран като част от програмата на One Architecture Week и с идеята да подпомогне приобщаването на реката към градската среда и живота на хората, и да възстанови една позабравена пловдивска традиция.

Гостите на „Плажът на Марица“ ще могат да се възползват от бар, плаж с три басейна, а от септември и с отворена сцена, на която ще се провеждат различни музикални събития, работилници, лекции, дебати, филмови прожекции и др.

 Събитие във Facebook

 

Може да ви хареса и...