Кибритена кутийка щастие

С идването на зимата, на човек все повече му се иска да си стои вкъщи, търсейки домашния уют и топлина, отделяйки време за любими хора, за себе си и за нищоправене. Неминуемо със застудяването идва и Коледа и всеки се впуска в трескаво търсене на подаръци… Но се питам защо, когато може да бъде толкова лесно.

Онлайн пазаруването внесе огромен избор от продукти, до които имаме достъп без да излизаме от уюта на нашия дом. Но отново остава и чуденето какво и за кого да изберем. И така срещнах Кибрит…

Кибрит е тематична подаръчна кутия пълна с приятни изненади. Може да си вземете веднъж или да се абонирате за няколко месеца, а може и да вземете подаръчен комплект за любими хора. Вътре ще намерите по нещо вкусно и здравословно, продукти за грижа за лицето и тялото, нещо за носене и идеи как да направиш творение със собствените си ръце.

Мисията на Кибрит е да прави хората малко по-щастливи и да ни припомни колко е важно да обичаш и да се грижиш за себе си, както и че не е нужен повод да изненадаш близките хора.

Наскоро взех ноемврийското издание, чиято тема бе шоколадова, а смятам и да поръчам от коледните подаръчни кутии за близки. Бях изключително приятно изненадан не само от продуктите включени в моята “кибритена” кутия, а и от малките детайли – от опаковката до посланието.

И така без всичкото чудене и обикаляне по магазини, без напрежението, с няколко клика си осигурих един прекрасен подарък с висока добавена стойност – пълен с висококачествени продукти подбрани с внимание от хора, които си личи, че правят нещата с огромно желание.

Повече за Кибрит може да научите на тяхната страница.

Може да ви хареса и...