Умен калъф за умен телефон – HTC Dot View

Имате HTC One (M8), но ви се струва много да дадете 70лв. за калъф? Е, тук смятам, че ще ви разубедя, защото HTC Dot View не е просто калъф, а умен аксесоар, който е оригинално допълнение към вашия страхотен HTC смартфон.

SSA48491

Съвместимост и характеристики

Към момента съвместимите HTC устройства са One M8 (Android и Windows вариантите), Desire 510 и Desire Eye.

Размери 180 x 73 x 12.6 mm
Цветове
  • Warm Black
  • Imperial Blue
  • Orange Popsicle
  • Baton Rouge
  • Xbox limited edition
Защита Екран, гръб и ъглите на телефона

Функции

Винаги сте искали телефонът ви да е защитен, но същевременно да изглежда добре и да имате на разположение информация на мига? Ако имате някое от гореизброените HTC устройства, то вашите желания лесно могат да се превърнат в реалност чрез Dot View. Благодарение на този умен калъф можете да виждате часът и времето, както и известия от различни приложения и операционната система, както и съобщения, а можете и да провеждате разговор дори без да отваряте капака, както и да затворите – всичко това само на едно плъзване разстояние. Ако желаете, има и настройка за показване на последните три разговора. Освен това, когато слушате музика можете смените песента или да изберете пауза.

Всичко изброено дотук е на фона на персонализирано изображение от предварително записаните или от ваша снимка. А да не забравяме и възможността за автоматична смяна на фона според празника, както и празнични анимирани теми.

Предимства и недостатъци

Предимства

Недостатъци

Защита и функционалност в едно Висока цена*
Капакът винаги се връща в затворено положение, като по този начин предпазва екрана от удар при падане Невъзможност предният капак да стои плътно прилепен, когато е обърнат назад и евентуалното неудобство, което създава това
Ретро дизайн, който грабва окото

*В България калъфът Dot View може да се намери за цена от 59-69лв. Въпреки това Vivacom го предлага на своите лоялни клиенти на цена от 44.90лв.

Заключение

HTC Dot View е умен и функционален аксесоар, който същевременно предпазва вашия HTC телефон. Изглежда дизайнерски и интересно и е изработен от качествени материали. Въпреки високата му цена и споменатите недостатъци, смятам че това е калъф, който всеки един притежател на One M8 трябва да има предвид, освен ако не желае да използва телефонът си незащитен, разкривайки красивия метален корпус.

Може да ви хареса и...