Подгответе смартфона си за лятото

След като вече подгряхме за лятото с малко музика, е време да помислим и за техно джаджите си и да ги защитим от вода и пясък.

VOYAGEREE_Cellularline_colors

Достъпно, функционално и универсално решениеМиналата година преди да отида на спускане с каяци по река Янтра, реших че искам да правя снимки със смартфона си по време на пътешестването, но бях притеснен от това, че мога да го намокря или изпусна във водата. Затова си купих универсален водоустойчив калъф, който е сертифициран по IPX8 и предлага сигурна защита от вода до 20 метра дълбочина. Освен по време на каяците, го ползвах и на плажа, където защитава и от надраскване от пясъка, както и за подводни снимки! По този начин доказа качеството си и сигурната защита. Друга идея за ползване е по време на вана – така спокойно може да слушате музика без опасност от намокряне.

Тъй като смених телефона с по-голям (HTC One M8), се оказа, че имам нужда и от по-голям калъф. Затова отново се доверих на същата марка и си купих водоустойчивия калъф Voyager от CellularLine. Сдобих се с него от Технополис на цена от 28,90лв. В комплекта е включена връзка за закачане на врата, която се затяга, както и малко джобче, подходящо за кредитна карта, пари и други малки предмети.

SSA48509

Много важно е преди да доверите смартфона, да тествате водоустойчивостта на калъфа като сложите хартия в него и го потопите за поне 3 минути, въпреки че аз предпочитам да удължа теста до 30 минути. Освен това мога тържествено да заявя, че вече е преминато успешно и изпитанието на каяците – този път дори претърпя обръщане на лодка с пълно потапяне в река.


Ако все още нямате водоустойчив калъф за вашата умна джаджа, то смятам, че Voyager на Cellular Line  е едно достъпно, функционално, а освен това и универсално решение.

Може да ви хареса и...